Idi na tekst

Koristite wikisadržaj

Nađite biblioteke otvorenog koda, počnite rabiti priložnik ili skupno preuzmite sadržaj.

Uvod u Wikimedijine projekte

Sadržaj Wikimedije organiziran je prema projektu i jeziku. Svaki projekt sadrži drugu vrstu besplatnog sadržaja, poput enciklopedijskih članaka na Wikipediji, medijskih datoteka na Ostave i strukturiranih podataka na Wikidata.

Pregledajte odredbe i uvjete

Najveći doi Wikimedijinog sadržaja licencirana je pod licencom Creative Commons, što dopušta besplatnu ponovnu upotrebu s atribucijom. Na dnu bilo koje wikistranice možete pronaći primjenjivu licencu.

Pregledajte biblioteke prema programskom jeziku

Biblioteke priložničkih klijenata olakšavaju pisanje koda koji je u interakciji s priložnikom. Posjetite ovaj spisak za pregledavanje popularnih biblioteka za priložnik MediaWikija prema programskom jeziku.

Koristite priložnik

Priložnik MediaWikija daje vam programski pristup sadržaju na svakom Wikimedijinom wikiju. Možete koristiti za pretraživanje i prikaz wikistranica, za dobivanje medijskih datoteka, uređivanje stranica i upravljanje wikijima.

Preuzmite sadržaj skupno

Pristup besplatnim preuzimanjima wikisadržaja i podataka što možete koristiti u istraživanju, izvanmrežnom čitanju, uređivanju botova i drugim projektima.

Usluge za poduzeća

Wikimedia Enterprise pruža paket priložnika i usluga dizajniranih za komercijalni pristup velikom broju Wikimedijinih sadržaja i podataka.