Прескокнете до содржината

Откривајте и споделувајте алатки

Прелистувајте го каталогот на алатки на Toolhub, споделувајте ги вашите алатки и помогнете во одржувањето на метаподатоците за алатки.

Toolhub

Toolhub е каталог на алатки кои го олеснуваат уредувањето и одржувањето на Викимедиините проекти. Користете го Toolhub за да откриете нови алатки, да се поврзете со нивните одржувачи и да споделувате списоци на вашите омилени алатки.

Сподели алатка

Ставете ја вашата алатка на каталогот Toolhub за другите да можат да се служат со вашата работа. Најавете се на Toolhub со вашата викимедиска сметка за да започнете.