Прескокнете до содржината

За почеток

Дознајте повеќе за Викимедиината техника

Explore the open source software and technical components behind Wikimedia projects.

Осознајте го процесот на разработка

Learn how Wikimedia software projects work and how to make technical contributions.

Учете со нагледни упатства

Follow coding exercises with step-by-step guidance.

Прелистајте по програмски јазици

Find client libraries, example apps, and open source projects in your preferred coding languages.

Вратете се на почетокот