Прескокнете до содржината

Добивајте новости за технички проекти

Бидете во тек со најновите збиднувања во техничката заедница на Викимедија.

Технички блог

Читајте блоговски написи од техничката заедница на Викимедија.

Билтен на техничката заедница

Претплатете се на тримесечниот билтен посветен на активностите на Викимедиината техничка заедница.

Технички новости

Добивајт неделни прегледи за Викимедијаци на технички теми.