Прескокнете до содржината

Дознајте за Викимедиината техника

Explore core Wikimedia technology and open source projects.

Вовед во Викимедија

Дознајте ги разликите помеѓу Википедија, Викимедија и МедијаВики.

Videos and tech talks

Learn about Wikimedia technology through recorded presentations from the community.

Облачни алатки и услуги

Дознајте за споделеното вдомување, податочните служби и друга инфраструктурна поддршка за технички придонеси на Викимедиините проекти.

МедијаВики и додатоци

MediaWiki is the software that powers Wikipedia, its sister projects, and thousands of wikis all over the world.

Јазично прилагодување

Write code that can be localized, get your code translated, and contribute to making Wikimedia technology multilingual.

Мобилни прилози

Expand the reach of Wikimedia content by contributing to mobile apps for Wikipedia, Wikimedia Commons, and other projects.

Викибаза и Википодатоци

Wikibase is a MediaWiki extension for working with structured data, and it's the software that powers Wikidata.

Вратете се на почетокот